Дейнеріс і Джон прибувають в Вінтерфелл в новому тизері «Гри престолів»

7 січня 2019,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO поділився загальним трейлером своїх найбільш очікуваних серіалів 2019 року, і він показав перші відеоматеріали 8 сезону фентезі «Гра престолів».

В трейлері є декілька моментів з фінального сезону «Гри престолів»: Король ночі летить верхи на тепер вже своєму драконі і веде за собою армію живих мерців у Вестерос; тим часом Дейнеріс (Емілія Кларк) і Джон (Кіт Герінгтон) зустрічаються з Сансою (Софі Тернер) у Вінтерфеллі, і Санса називає Матір драконів «Ваша величність» і каже, що Вінтерфелл тепер належить їй королеві Дейнеріс.

Разом з цим тут можна побачити невелику сцену з 2 сезону хітової драми «Велика маленька брехня» за участю центральних героїнь в поліцейському відділку та самої Меріл Стріп, яка каже їм, що хоче дізнатися, що ж сталося в ту злощасну ніч.

Ви також побачите в даному відео моменти з 3 сезону популярного серіалу «Справжній детектив», чия прем'єра відбудеться 13 січня, і абсолютно нових проектів HBO: супергеройського серіалу «Хранителі», заснованого на коміксах DC, драми «Ейфорія» з Зендеєю та історичного серіалу «Катерина Велика» з володаркою премії «Оскар» Хелен Міррен у головній ролі.

А якщо дивитися трейлер дуже уважно, то можна помітити ще один новий серіал під назвою «Чорнобиль», який розповість про аварію на ЧАЕС у 1986 році, одну з найжахливіших техногенних катастроф в історії людства.

Прем'єра 8 сезону фентезі «Гра престолів» відбудеться у квітні.

6247 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: