Перший погляд на Джафара в рімейку «Аладдін»

29 грудня 2018,  03:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актора Марвана Кензарі з майбутнього діснеївського мюзиклу «Аладдін» вже прозвали гарячим Джафаром. За що? Давайте розберемося, поглянувши на його дебютний кадр.

На новому кадрі «Аладдіна», заснованого на однойменному мультфільмі 1992 року, Джафар у втіленні Кензарі постає в шикарному чорно-червоному костюмі з золотими елементами та величезному тюрбані, прикрашеному крупною брошкою з дорогоцінними каменями, але головне знаходиться у нього в руках лампа Джіні.

Джафар полює на цю чарівну лампу, щоб отримати свої три бажання та за їх допомогою захопити владу в султанаті й одружитися на принцесі Жасмін, яка його не кохає.

Якщо ви пам'ятаєте мультфільм про Аладдіна, то напевно не можете забути й потворного візира Джафара з його підступним видовженим обличчям і цапиною борідкою (див. нижче). Лиходій Кензарі виглядає набагато більш привабливим за свого мультиплікаційного прототипа, так що у нього є всі шанси завоювати серця глядачів й перетягнути їх на свою темну сторону.

Роль Аладдіна дісталася маловідомому актору Мені Массуду, а в образі принцеси Жасмін в рімейку з'явиться зірка «Могутніх рейнджерів» Наомі Скотт.

Улюбленого Джіні, якого в мультфільмі озвучував легендарний Робін Вільямс, зіграє Вілл Сміт. Ви вже можете побачити його в цьому образі в першому закулісному відео «Аладдіна».

Клікайте на кадр з Джафаром з рімейка, щоб перейти в галерею фільму і подивитися кадри з іншими персонажами.

Українська прем'єра мюзиклу «Аладдін» відбудеться 23 травня 2019 року.

4962 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: