Джаред Лєто став голим Сантою на Різдво та свій день народження

29 грудня 2018,  01:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Різдва американський актор і співак Джаред Лєто порадував своїх підписників в Instagram фотографіями напівоголеного себе в шапці Санти Клауса.

На цьому тижні сталося відразу два великих свята: 25 грудня світ відзначав Різдво, а на наступний день, 26 грудня, Лєто святкував свій 47-й день народження.

Щоб привітати підписників з першим святом, володар премії «Оскар» опублікував селфі в шапці Санти з голими плечами і написав:

Щасливого Різдва та веселих свят. хо

А другим знімком, який теж показує актора виключно в шапці і з голим торсом, він поділився в подяку за теплі привітання шанувальників з днем народження:

Дякую за привітання з днем народження. Щасливих свят.

На обох фото видно татуювання актора «Provehito in altum», що в перекладі з латинської означає «Рухатися вперед і вгору».

Яка з фотографій вам подобається більше? Пишіть в коментарях. І не забудьте потім відправити її своїм друзям/подругам, які є шанувальниками творчості і зовнішності Лєто.

У минулому році Лєто втілив головного антагоніста наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049», а в цьому на екрани вийшов ще один фільм за його участю «Аутсайдер».

2175 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: