Трейлер «Месників 4» побив рекорд переглядів трейлера «Війни нескінченності»

9 грудня 2018,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За перші 24 години тизер-трейлер блокбастера «Месники 4» на офіційних платформах в Інтернеті був переглянутий 289 мільйонів разів.

Шанувальники екранізацій коміксів Marvel показали, як сильно вони чекали виходу тизер-трейлер четвертих «Месників»: коли він був представлений в цю п'ятницю, 7 грудня, кількість переглядів відео на різних платформах, включаючи YouTube, Facebook і Twitter, побила всі рекорди.

Попереднім рекордсменом був трейлер фільму «Месники: Війна нескінченності» з 230 млн переглядами, а за ним слідує тизер-трейлер майбутнього діснеївського рімейка «Король Лев», який був переглянутий 224,6 млн разів за перші 24 години.

Події супергеройської картини «Месники 4» будуть розвиватися одразу після «Війни нескінченності», в кінці якої Танос (Джош Бролін) стер половину населення на Землі та у всесвіті.

В трейлері Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) дрейфує в космосі, намагаючись знайти шлях додому, а на Землі Стів Роджерс (Кріс Еванс) і Наташа Романова (Скарлетт Йоханссон) планують, як виправити все те, що накоїв Танос.

Режисерами блокбастера виступають брати Руссо.

В українські кінотеатри «Месники 4», чий офіційний український трейлер ви можете побачити нижче, увірвуться 25 квітня 2019 року.

2188 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: