Емілія Кларк стала новорічним ельфом для свого нового фільму

8 грудня 2018,  18:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк приступила до зйомок своєї наступної кінокартини «Last Christmas», чиї події будуть розвиватися під час новорічних свят.

«Last Christmas» («Минуле Різдво» або «Останнє Різдво») буде історією кохання молодих людей Кейт і Тома, яка розгортається на тлі різдвяних свят у Лондоні.

Роль Кейт виконує Кларк, яку ви вже можете побачити в новому образі на перших фотографіях зі знімального майданчика. Зйомки картини стартували наприкінці листопада в столиці Великої Британії.

Актриса постає тут у зеленому костюмі, ковпаку і черевиках ельфа, леопардовому пальто і з валізою в руках. А на останніх фотографіях вона сумно їсть фаст-фуд вночі на мосту. Поряд із нею стоїть все та ж валіза схоже, її героїні доведеться тяжко на Різдво.

Тома втілить набираючий популярності актор Генрі Голдінг, який цього року дебютував на великому екрані у фільмах «Проста послуга» та «Шалені багатії».

Біля керма фільму стоїть режисер відомих комедій «Дівичник у Вегасі» і «Шпигунка» Пол Фіг. Над сценарієм до нього працювала володарка премії «Оскар» Емма Томпсон, яка також зіграє тут другорядну роль.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися всі фотографії зі зйомок з милою Кларк.

Прем'єра «Last Christmas» відбудеться у кінці 2019 року .

4666 

2 коментаря

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: