Мішель Вільямс зіграє в мюзиклі з Адамом Драйвером

29 листопада 2018,  03:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Всесвіти «Венома» та «Зоряних воєн» зіткнуться, коли Мішель Вільямс заспіває з Адамом Драйвером у фільмі «Аннетт».

Драматичний мюзикл «Аннетт» («Annette») розповість про коміка, який займається стенд-апом. Його дружина раптово помирає, і йому доводиться самому піклуватися про 2-річну дочку, яка володіє несподіваним талантом.

Імена персонажів Драйвера, який виконає головну роль, та Вільямс поки не розголошуються.

Режисером цієї історії буде французький кінематографіст Леос Каракс, який був номінований на премії BAFTA і «Сезар». «Аннетт» стане його англомовним дебютом.

Для Вільямс жанр мюзиклу вже давно є рідним: вона співала в байопіку «7 днів і ночей з Мерилін Монро», де грала Мерилін Монро, а на початку цього року виступала у фільмі «Найвеличніший шоумен» разом з Г'ю Джекманом. Драйвер заспівав в картині братів Коен «Всередині Люїна Дейвіса».

Також Вільямс недавно можна було бачити в драматичному фільмі «Усі гроші світу», комедії «Красуня на всю голову» і антигеройському екшені «Веном».

Останніми роботами Драйвера є картини «Чорний кланівець» та «Чоловік, який вбив Дон Кіхота», а в даний момент актор все ще зайнятий зйомками фантастики «Зоряні війни: Епізод 9», де повернеться в образі лиходія Кайло Рена.

Поки невідомо, коли почнуться зйомки «Аннетт» і коли ця картина вийде на великі екрани. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб бути в курсі.

2230 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: