Два нових постера «Аквамена» з Артуром і Мерою

16 листопада 2018,  00:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася двома новими постерами супергеройського екшену «Аквамен», на яких головний герой позує з золотим тризубом Посейдона.

«Дім кличе.»

Нова глава супергеройського всесвіту DC від режисера Джеймса Вана розкриє історію походження напівлюдини й напіватланта Артура Каррі, який відправляється у подорож всього свого життя ту, що не тільки змусить його зіткнутися віч-на-віч зі своєю долею, а й відкрити, чи є він гідним стати тим, ким він був народжений бути... королем.

В образі Аквамена на екрани повернеться Джейсон Момоа, якого ви також можете знати завдяки ролі кхала Дрого у серіалі «Гра престолів». Принцесу Меру втілює Ембер Герд, яка вже з'являлася в цьому образі разом з Момоа в «Лізі справедливості».

На нових постерах Аквамен та Мера позують на тлі океану, і в руках супергероя знаходиться легендарний артефакт — тризуб Посейдона, який допомагає Артуру панувати над морями і битися з ворогами.

Компанію їм складуть Патрік Вілсон (Орм), Ніколь Кідман (королева Атланна), Дольф Лундгрен (король Нерей), Яхья Абдул-Матін II (Чорна манта) та Віллем Дефо (Нуйдіс Валко).

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і побачити його інші постери, а також кадри і фото зі зйомок.

Українська прем'єра фільму «Аквамен» відбудеться через місяць, 13 грудня.

3827 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: