Прадавня повернеться в четвертих «Месниках»

14 листопада 2018,  20:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Тільда Свінтон знову втілить Прадавню в супергеройському екшені «Месники 4», який прибуде на екрани кінотеатрів через півроку.

Могутня чарівниця Прадавня (Старійшина) була представлена у фільмі «Доктор Стрендж», який вийшов у 2016 році. Вона була тибетським містиком і главою Камар-Таджа та навчала Стівена Стренджа (Бенедикт Камбербетч) мистецтву магії.

У сольнику Стренджа Прадавня загинула від рук Касилія (Мадс Міккельсен), так що, в якому вигляді ця героїня повернеться в майбутніх «Месниках», невідомо, але її участь у проекті особисто підтвердив продюсер Майкл Грілло.

В інтерв'ю для SuperBroMovies він проговорився про повернення Свінтон, коли обговорювалися складнощі координації графіків всіх акторів:

Коли ми отримали Тільду Свінтон, вона мала лише 1 вільний день.

Виходить, що роль Прадавньої в «Месниках 4» буде невеликою.

Сам Доктор Стрендж був ключовим персонажем блокбастера «Месники: Війна нескінченності», оскільки він володів одним з Каменів Нескінченності, за якими полював Танос (Джош Бролін). В кінці фільму Стрендж загинув, але очікується, що в сиквелі він оживе, як і багато інших персонажі, яких Танос стер з лиця всесвіту.

Нещодавно до касту «Месників 4» приєдналася зірка серіалу «13 причин чому» Кетрін Ленгфорд, але її роль поки не розголошується.

На наступному тижні в український прокат виходить фентезійний горор Луки Гуадан'їно «Суспірія», де Свінтон зіграє кровожерливу відьму.

Українська прем'єра «Месників 4» запланована на 2 травня 2019 року.

9211 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: