Лілі Джеймс і Ана де Армас зіграють в музичній комедії Денні Бойла

11 листопада 2018,  01:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Денні Бойл запросив у свій загадковий музичний проект зірку мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс і зірку фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ану де Армас.

Наступний фільм режисера знаменитих драм «На голці» і «Мільйонер з нетрів» буде музичною комедією, чиї події будуть відбуватися в 1960-х або у 1970-х роках.

Армас зіграє героїню на ім'я Роксанна, а роль Джеймс поки не розголошується.

Разом з ними в цій історії з'являться зірка «Мисливців за привидами» Кейт МакКіннон, зірка ситкому «Новенька» Ламорн Морріс і популярний британський співак Ед Ширан, який нещодавно дебютував на екрані в хітовому серіалі «Гра престолів».

Сценарій картини написав номінант на премію «Оскар» Річард Кертіс, який зняв такі відомі романтичні комедії, як «Реальне кохання» і «Бойфренд з майбутнього». Він також був одним зі сценаристів і виконавчих продюсерів мюзиклу «Mamma Mia! 2» з Джеймс в головній ролі.

Окрім картини «Mamma Mia! 2» Джеймс нещодавно можна було побачити в музичному екшені «На драйві», оскароносному байопіку «Темні часи» і драмі «Таємний клуб Гернсі любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння».

Серед майбутніх проектів Армас значаться три кримінальні драми «Три секунди», «The Night Clerk» і «Knives Out».

Прем'єра нового фільму Бойла відбудеться в червні 2019 року .

2309 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: