Другий ТБ-ролик фільму «Крід 2» з Сільвестром Сталлоне і Дольфом Лундгреном

9 листопада 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роккі стикається віч-на-віч зі своїм давнім ворогом Іваном Драго у новому ТБ-ролику драматичної картини «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа».

У продовженні фільму «Крід», який був номінований на «Оскар», життя головного героя Адоніса Кріда (Майкл Б. Джордан) перетворилося в постійне балансування над прірвою. Розриваючись між особистими обов'язками перед своєю сім'єю і тренуванням до наступного великого бою, Адоніс стикається з головним випробуванням у своєму житті. Йому належить вийти на ринг проти Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина боксера Івана Драго (Дольф Лундгрен), який убив на рингу його батька Аполло Кріда (Карл Везерс) у фільмі «Роккі 4». Хлопця підтримує його наставник Роккі Бальбоа (Сільвестр Сталлоне), і разом Роккі та Адоніс зіткнуться зі своїм спільним спадком, будуть питати себе, за що варто боротися, і зрозуміють, що немає нічого важливішого, ніж сім'я.

Дивіться також другий український трейлер «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа». Прем'єра картини Стівена Кейпла мол. в Україні відбудеться 24 січня 2019 року.

4097 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: