Актриса з «Гаррі Поттера» приєдналася до касту «Відьмака»

3 листопада 2018,  00:33 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль Трісс Мерігольд у фентезійному серіалі «Відьмак» зіграє Анна Шаффер, відома завдяки своїй участі в «Гаррі Поттері».

26-річна британська актриса Анна Шаффер зіграє Трісс Мерігольд одну з основних героїнь в світі «Відьмака», повідомляє сайт Screen Rant.

Трісс є легендарною чародійкою з Темерії і другим любовним інтересом головного героя «Відьмака» Геральта з Рівії, роль якого виконає зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл.

В книгах у Трісс каштанове волосся, а в іграх яскраво руде, і поки залишається лише гадати, в який колір для цієї ролі творці серіалу вирішать перефарбувати Шаффер.

Роль чарівниці Йенніфер з Венгерберга, коханої Геральта, дісталася актрисі Ані Чалотрі. Прийомну дочку Геральта Цірі втілить Фрейя Аллан.

На цьому тижні компанія Netflix поділилася першим поглядом на Кавілла в образі відьмака Геральта, який ви можете побачити нижче.

Шаффер дебютувала на великому екрані у 2009 році у фільмі «Гаррі Поттер і Напівкровний принц», де виконала роль закоханої в Гаррі Поттера учениці Ґрифіндору Ромільди Вейн, яка хотіла підмішати головному герою любовне зілля. В образі Ромільди актриса після повернулася в заключних розділах саги «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 1» і «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2», де брала участь у битві за Гоґвортс.

Також Шаффер зіграла в спін-оффі «Доктора Хто» «Клас», серіалі «Безстрашна» та мильній опері «Голліокс».

Прем'єра серіалу «Відьмак», чий 1 сезон складатиметься з 8 серій, очікується в 2019 році, але поки у нього немає точної дати виходу на екрани.

3106 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: