Перший погляд на Двейна Джонсона і Джейсона Стейтема в спін-оффі «Форсажу»

30 жовтня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший офіційний кадр бойовика «Хоббс і Шоу» показує зіткнення Двейна Джонсона і Джейсона Стейтема лицем до лиця.

Джонсон опублікував чорно-білий кадр, на якому його Хоббс і Шоу у втіленні Стейтема спираються на стіл і напружено дивляться один на одного, в Instagram на початку місяця і описав цю сцену так:

Ми або порозуміємося, або почнемо бійку. До біса порозуміння.

Далі актор поділився своїми справжніми враженнями від роботи зі Стейтемом:

Відмінний перший тиждень зйомок нашого спін-оффу франшизи «Форсаж», який називається «Хоббс і Шоу», з моїм майстром @jasonstatham. Ми чудово проводимо час, порушуючи правила, щоб доставити шанувальникам щось свіже, круте, веселе і задерикувате.

Раніше Джонсон поділився закулісною фотографією з першого дня зйомок спін-оффу, чиї камери запрацювали 10 вересня, і написав теплі слова про свого колегу Стейтема та режисера Девіда Літча:

Мій партнер з важких злочинів і веселощів @ jasonstatham виглядає на мільйон баксів і залишається крутим. Наш візіонер і крутий режисер @davidmleitch (щойно зняв «Дедпул 2») біля керма і готовий розвивати франшизу новими свіжими і захоплюючими способами.

Літч прославився завдяки своїй роботі над хітовими екшенами «Джон Уік», «Атомна блондинка» і «Дедпул 2».

Також даний знімок підтверджує, що герої будуть ганяти у фільмі на крутих суперкарах в найкращих традиціях «Форсажу».

Агент дипломатичної безпеки США Люк Хоббс і злочинець Декард Шоу вперше зіткнулися лобами в «Форсажі 7», а після возз'єдналися в «Форсажі 8» і швидко стали улюбленцями публіки завдяки своїм словесним перепалкам та бійкам.

Компанію Джонсону і Стейтему в спін-оффі, чиї події закинуть їх героїв до Лондону, складуть британські актори Ванесса Кірбі, Ідріс Ельба та Едді Марсан.

У світовий прокат бойовик «Хоббс і Шоу» вийде в серпні 2019 року.

2137 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: