Нова дата прем'єри «Диво-жінки 2» і відкладені зйомки «Флеша»

24 жовтня 2018,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. перенесла прем'єру супергеройського екшену «Диво-жінка 1984», чиї зйомки все ще тривають, на літо 2020 року.

Передбачалося, що сиквел «Диво-жінки» вийде на екрани в кінці жовтня 2019 року, але тепер чекати його релізу доведеться набагато довше.

Про те, що прем'єра фільму «Диво-жінка 1984» відбудеться 5 червня 2020 року, особисто повідомила його зірка Галь Гадот у соцмережах:

З нетерпінням повідомляю, що завдяки змінам ландшафту у нас з'явилася можливість повернути Диво-жінці її рідну дату. 5 червня 2020 року. Будьте там чи будете некрутими!!!

Разом з новою датою прем'єри другої «Диво-жінки» стало відомо, що студія Warner Bros. знову відкладає виробництво повнометражного «Флеша».

Зйомки сольника про найшвидшу людину всесвіту DCEU, яку втілює Езра Міллер, тепер можуть відбутися в кінці 2019 року, пише The Wrap. Так що його прем'єра у 2020 році скасовується.

Студія поки не поспішає називати нову дату, але якщо зйомки дійсно пройдуть за цим планом, прем'єра «Флеша» відбудеться не раніше 2021 року.

Наступним фільмом від Warner Bros. і DC стане супергеройський екшен Джеймса Вана «Аквамен», чий розширений трейлер ви можете подивитися нижче.

В образі Артура Каррі, відомого як Аквамен, у фільмі повернеться Джейсон Момоа. Головну жіночу роль у цій картині виконає Ембер Герд.

Українська прем'єра «Аквамена» відбудеться 13 грудня.

2320 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: