Український тизер-постер фентезі «Аладдін»

19 жовтня 2018,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівна лампа знаходиться в центрі уваги на українському тизер-постері діснеївського фентезі «Аладдін», яке вийде на екрани в наступному році.

«Зроби мудрий вибір.»

«Аладдін», режисером якого виступає культовий кінематографіст Гай Річі, буде рімейком відомого мультфільму 1992 року, на чиєму рахунку є 2 премії «Оскар».

Головним героєм історії є вуличний злодюжка Аладдін, який мріє стати принцом і завоювати серце прекрасної принцеси Жасмін. Він відправляється в зачаровану печеру, де знаходить чарівну лампу, в якій живе Джин. Тепер у Аладдіна є три бажання, але він повинен загадувати їх з розумом, оскільки владу в султанаті збирається захопити злий візир Джафар.

Роль Аладдіна виконує канадський актор єгипетського походження Мена Массуд, який зіграв у серіалі «Джек Райан».

Принцесою Жасмін стане зірка «Могутніх рейнджерів» Наомі Скотт, а в образі чарівного Джина у рімейку з'явиться номінант на премію «Оскар» Вілл Сміт.

У підступного Джафара перевтілиться Марван Кензарі, а також у фільмі Річі зіграють Біллі Магнуссен, Назім Педрад, Нуман Аджар та Навід Негабан.

Дивіться український тизер-трейлер фільму «Аладдін», який був представлений минулого тижня і розкрив, як виглядатиме головний герой.

Нижче ви також знайдете офіційний локалізований логотип фільму.

В кінотеатри України «Аладдін» прибуде 23 травня 2019 року.

2154 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: