Топ-10 фільмів листопада: «Фантастичні звірі 2», «Ральф Руйнівник 2» та «Робін Гуд»

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

«Богемна рапсодія», реж. Брайан Сінгер
У кіно з 1 листопада.

«Богемна рапсодія», яка розповість історію легендарного виконавця Фредді Мерк'юрі та його групи Queen, є одним з найбільш очікуваних байопіков 2018 року. Роль Фредді в ньому виконує зірка серіалу «Пан Робот» Рамі Малек, і, судячи з трейлерів, він виконав величезну роботу, щоб стати неймовірно схожим на співака і передати його манеру виконання та ексцентричність.

«Дівчина у павутинні», реж. Федеріко Альварес
У кіно з 8 листопада.

Через 7 років після прем'єри оскароносного трилера Девіда Фінчера «Дівчина з тату дракона» знаменита героїня Лісбет Саландер повертається на екрани в перезапуску франшизи «Дівчина у павутинні». Тільки тепер її зіграє не Руні Мара, яка отримала за цю роль номінацію на «Оскар», а зірка «Корони» Клер Фой. На додаток роль її напарника в заплутаних і небезпечних розслідуваннях Мікаеля Блумквіста замість Деніела Крейга виконає Сверрір Гуднасон. Що з цього вийде, дізнаємося після виходу фільму на великі екрани.

«Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», реж. Девід Йейтс
У кіно з 15 листопада.

В сиквелі «Фантастичних звірів», чиї події відбуваються за 65 років до подій Поттеріани, магозоолог Ньют Скамандер (Едді Редмейн) возз'єднається зі своїми американськими друзями Тіною (Кетрін Вотерстон), Якобом (Ден Фоглер) і Квіні (Елісон Судол), щоб зупинити темного чаклуна Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), який втік з-під варти. В цю небезпечну місію Ньюта відправляє молодий Альбус Дамблдор, роль якого виконує Джуд Лоу.

«Вдови», реж. Стів МакКвін
У кіно з 15 листопада.

Володарка премії «Оскар» Віола Девіс очолює іменитий каст нового драматичного трилера Стіва МакКвіна «Вдови», де вона грає вдову злодія, яка повинна провернути неймовірне пограбування, щоб виплатити великий борг покійного чоловіка. Роль чоловіка Девіс виконує Ліам Нісон, а спільниць, чиї покійні чоловіки так само заборгували злочинному босу, втілюють Мішель Родрігес, Елізабет Дебікі та Синтіа Еріво. Якщо і цих імен вам недостатньо, то у фільмі ще з'явиться Колін Фаррелл, а сценарій картини написала авторка «Загубленої» Гілліан Флінн.

«Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», реж. Філ Джонстон, Річ Мур
У кіно з 22 листопада.

Головним мультфільмом листопада без сумнівів є продовження диснеївської анімації «Ральф Руйнівник», яка була номінована на «Оскар». В «Ральфі Руйнівнику 2» персонажі відеоігор Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман) вирушать в незабутню подорож по просторах Інтернету, де познайомляться з іншими персонажами зі світу Disney та поганяють з гонщицею Шенк, яку озвучує зірка «Диво-жінки» і «Форсажів» Галь Гадот.

«Суспірія», реж. Лука Гуаданьїно
У кіно з 22 листопада.

Зірка франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон продовжує доводити всім, що вона має неабияким драматичним талантом, знімаючись в авторському кіно. Її наступною роллю буде роль балерини Сьюзі Бенніон в рімейку Луки Гуаданьїно «Суспірія», яка вступає до школи, де проходять шабаші відьом. А директрису цієї школи втілює сама Тільда Свінтон.

«Король Данило», реж. Тарас Химич
У кіно з 22 листопада.

Історичний бойовик українського режисера Тараса Химича «Король Данило», чиї події будуть розвиватися в 1238 році, розповість про те, як князь Данило Галицький (Сергій Ярмошенко) разом із братом Васильком бере в полон магістра таємного ордена, який переконує князя стати його союзником в боротьбі з могутнім ворогом зі Сходу Ханом Батиєм.

«Робін Гуд», реж. Отто Батхерст
У кіно з 29 листопада.

Зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон приміряє на себе образ знаменитого народного англійського героя Робіна Гуда в голлівудській адаптації його історії. Його наставника Малюка Джона зіграє володар премії «Оскар» Джеймі Фокс, а підступного лиходія шерифа Ноттінгема втілить зірка фантастики «Бунтар-один» Бен Мендельсон. Трейлер показує, що адаптація Батхерста буде в дусі «Короля Артура» Гая Річі, так що готуйтеся до слоу-мо, вибухів і сучасних висловлювань.

«Колетт», реж. Вош Вестмоленд
У кіно з 29 листопада.

Кіра Найтлі знову відправляється назад у минуле в біографічній драмі «Колетт», де вона втілює письменницю Сідоні-Габріель Колетт, яка була однією із зірок Прекрасної епохи. Фільм розповість про її непростий шлюб з письменником Анрі Готьє-Вілларом (Домінік Вест), який переконує її писати під його псевдонімом. Але незабаром Колетт цього стає недостатньо, і вона вирішує боротися за свою творчу незалежність.

«Брати Сістерс», реж. Жак Одіар
У кіно з 29 листопада.

Замикає наш топ драматичний вестерн Жака Одіара «Брати Сістерс», в якому Хоакін Фенікс і Джон К. Райлі грають братів-найманців Чарлі та Елая Сістерс. В 1850-х роках їх наймають, щоб вони вбили золотошукача, який вкрав у їхнього боса. Але під час цієї роботи у Елая починається особистісна криза, і він вирішує, що більше не бажає бути найманим вбивцею.

8414 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: