Кадри 1 серії 4 сезону «Супергьорл» представляють трансгендерну супергероїню Мрійницю

9 жовтня 2018,  02:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара повертається на роботу і стає ментором майбутньої супергероїні Мрійниці на офіційних кадрах 1 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Канал The CW поділився 17 кадрами з прем'єрної серії 4 сезону серіалу «Супергьорл», на яких разом з улюбленими персонажами можна побачити і нову героїню.

На свіжих кадрах Кара (Мелісса Бенойст), Джеймс (Мехкад Брукс) та Лєна (Кеті МакГрат) захоплені роботою в CatCo, де з'явилося нове обличчя.

Нову дівчину в офісі компанії, яку ви можете побачити на кадрах нижче разом з Карою, звуть Ніа Нал (Ніколь Мейнс). Вона буде новим молодим репортером CatCo, і Кара стане її ментором, як в 1 сезоні її ментором була Кет Грант (Каліста Флокхарт).

Ніа виявиться незвичайною дівчиною, оскільки в майбутньому їй судилося стати першою трансгендерною супергероїнею на телебаченні. Вона отримає здатність бачити віщі сни і візьме собі псевдонім Мрійниця (Dreamer).

Мейнс і сама є трансгендерною актрисою, і в інтерв'ю для EW вона згадала, як у дитинстві захоплювалася супергероїнею Шторм з мультсеріалу «Люди Ікс»:

Я була маленькою дивною дитиною, яка просто хотіла бути дівчачою дівчинкою. Я побачила той плащ і те волосся і сказала батькам, намагаючись їм все пояснити: «Ось воно. Я хочу бути дівчинкою. Це те, до чого ми будемо прагнути!»

Також Мейнс зазначає, що якщо б в її дитинстві на телеекрані був трансгендерний супергерой, це «змінило б правила гри», оскільки їй було б на кого рівнятися і з ким себе асоціювати.

Коли Ніа отримає свої суперздібності, стане Мрійницею і приєднається до команди, поки не розкривається.

У майбутніх серіях Супергьорл приміряє новий космічний суперкостюм, але на кадрах захисницю Нешнл-Сіті можна побачити поки тільки в її звичайному костюмі з плащем.

В 4 сезоні також повернуться Алекс (Кайлер Лі), Дж'онн (Девід Хервуд) та Брейніак 5 (Джессі Рат), останній з яких тепер буде постійним персонажем серіалу. У декількох серіях з'являться Вінн (Джеремі Джордан), Алура Зор-Ел (Еріка Дюранс), Супермен (Тайлер Геклін) та президент Олівія Марсден (Лінда Картер).

Режисером прем'єри стане Джессі Варн, який зняв прем'єрну та фінальну серії 3 сезону.

Перша серія 4 сезону «Супергьорл», чий новий трейлер дивіться тут, вийде на екрани 15 жовтня за українським часом.

5911 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: