Перший погляд на бойовий шолом Аквамена

7 жовтня 2018,  03:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений трейлер супергеройського фільму Джеймса Вана «Аквамен» представив перший погляд на бойовий шолом Артура Каррі.

Якщо ви додивилися новий трейлер «Аквамена», який йде більше 5 хвилин, до кінця, то напевно побачили, що супергерой Джейсона Момоа отримає костюм золотисто-зеленого кольору як в коміксах. Але разом з новим костюмом трейлер показав ще й бойову броню Аквамена, в якій він буде битися зі своїм зведеним братом Ормом (Патрік Вілсон).

Бій відбудеться в Атлантиді, на чий трон Артур може претендувати по праву народження, оскільки його матір'ю була королева Атланна (Ніколь Кідман), але Орм так просто не відступить. Він керує Атлантидою і має намір почати війну з наземним світом, і тільки Артур може його зупинити.

Щоб це зробити Аквамен озброюється своїм п'ятизубцем і вдягає обладунки, які, судячи з нового кадру, закривають тільки верхню частину його торса.

Разом з цим в якості захисту він обирає масивний металевий шолом, який за своєю формою трохи нагадує шолом Магніто з «Людей Ікс». Тільки у Аквамена шолом не фіолетовий, і його вінчає символ підводного світу та п'ять зубців.

Як вам бойові обладунки Артура? Як вважаєте, вони виглядають краще чи гірше за його костюм з «Ліги справедливості»? Пишіть в коментарях.

Нещодавно українська прем'єра «Аквамена» переїхала на тиждень раніше і тепер відбудеться 13 грудня.

3169 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: