Перший фрагмент «Погані часи у „Ель Роялі“» з Джоном Геммом і Джеффом Бріджесом

3 жовтня 2018,  00:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес грає священика, який намагається оселитися в загадковому готелі, в дебютному фрагменті трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Картина «Погані часи у „Ель Роялі“», чиї події розвиваються в 1960 роках, розповість про семеро незнайомців, у кожного з яких є страшний секрет. Вони тікають від свого минулого і в одну доленосну ніч опиняються під дахом готелю «Ель Роял», який переживає не найкращі часи. У цьому готелі кожен з них отримує останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усі відправиться в пекло. У фрагменті персонаж Бріджеса разом з персонажами Джона Гемма та Синтії Еріво намагається заселитися в готель, і коли нарешті на ресепшені з'являється адміністратор Майлз (Льюїс Пуллман), він категорично заявляє, що священику (Бріджес) тут не місце. Але той нікуди не збирається йти.

Дивіться другий трейлер фільму «Погані часи у „Ель Роялі“», де також з'являются Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон. В українських кінотеатрах новий триллер Дрю Годдарда можна буде побачити на наступному тижні, 11 жовтня.

2443 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: