В «Фантастичних звірах 2» з'явиться близька подруга Волдеморта

26 вересня 2018,  00:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» розкрив героїню Клаудії Кім, і виявилося, що вона зіграла ключову роль у Поттеріані.

Якщо ви уважно подивилися новий трейлер до сиквелу «Фантастичних звірів», який вийшов у вівторок, то на його 28 секунді ви напевно почули, як Креденцій (Езра Міллер) називає героїню Кім іменем Наджіні, після чого та перетворюється на гігантську змію.

У 1920-х роках Наджіні (Нагіні) була чарівницею, здатною перетворюватися на змію, і виступала в подорожуючому цирку «Арканус», де і познайомилася з Креденцієм.

Наджіні була маледіктом жінкою, чия кров проклята з народження, тому в результаті вона застрягла в зміїній формі і в 1990-х роках стала горокраксом темного чарівника лорда Волдеморта (Рейф Файнс).

На загальній промо-фотографії Наджини обіймає Креденція, що натякає на їхні тісні стосунки, але оскільки він — обскуріал, а вона — маледікт, то їхній історії не судилося закінчитися хепі-ендом.

Сиквел представить молодого Албуса Дамблдора (Джуд Лоу), який відправить свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) на пошуки темного чарівника-втікача Ґеллерта Ґріндельвальда (Джонні Депп).

Українська прем'єра фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», яке зняв Девід Йейтс, відбудеться 15 листопада.

28256 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: