Перший погляд на Генрі Кавілла і Александру Даддаріо у фільмі «Номіс»

21 вересня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл відростив бороду для свого детективного бойовика «Номіс», компанію в якому йому складе зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо.

«Номіс» розповість про бувалого лейтенанта, його поліцейську команду і місцевого лінчувальника, які були втягнуті в небезпечну гру. В центрі цієї гри знаходиться нещодавно заарештований чоловік, який пов'язаний з роками викрадень і вбивств жінок.

На першому кадрі Кавілл і Даддаріо постають в образах головних героїв Маршалла і Рейчел. Деталі про цих персонажів не розголошуються, але вони працюють на поліцію.

Також у бойовику зіграють володар премії «Оскар» Бен Кінгслі, номінант на «Оскар» Стенлі Туччі, зірка «Касла» Нейтан Філліон, зірка «Вогнів нічної п'ятниці» Мінка Келлі і Емма Тремблей з «Супергьорл».

Сценаристом і режисером «Номіс» виступає Девід Реймонд, для якого це буде повнометражний режисерський дебют.

Кавілла, відомого завдяки ролі Супермена у фільмах DCEU, можна було побачити цього літа в шпигунському екшені «Місія неможлива: Фолаут». Нещодавно він отримав роль Геральта в фентезійному серіалі «Відьмак».

Серед майбутніх проектів Даддаріо також значаться картини «Ми завжди жили в замку», «Lost Transmissions», «Can You Keep a Secret?» і «Розлом Сан-Андреас 2»

Світова прем'єра фільму «Номіс» відбудеться 28 вересня на кінофестивалі в Лос-Анджелесі.

6471 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: