Дженніфер Лоуренс пірнає в басейн в рекламі нового аромату від Dior

16 вересня 2018,  20:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Рекламний ролик нового аромату Joy від Dior був створений спеціально для тих, хто любить Дженніфер Лоуренс.

Володарка премії «Оскар» постає в даному ролику в напівпрозорій білій сукні, в якій вона сміливо пірнає в басейн під пісню групи The Rolling Stones «She's a Rainbow», і плаває там разом з красивими медузами.

На зйомках Лоуренс, яка є обличчям будинку Dior більше 6 років, довелося стільки раз стрибати в басейн, що в інтерв'ю для Vogue вона порівняла це з марафоном.

Joy є першим новим парфумом Dior за останні 20 років, і Лоуренс поділилася з журналом Vogue своїми враженнями від нього:

Він свіжий для мене — багато парфумів для мене занадто спиртові, занадто сильні. Я понюхала його інгредієнти — квіти, цитрус, кедр, сандалове дерево і мускус — під час поїздки у Францію, але сьогодні я вперше спробувала готовий продукт, і він мене порадував.

Режисером цієї короткометражної історії виступає Френсіс Лоуренс, з яким актриса працювала над франшизою «Голодні ігри», а оператором відео лауреат премії «Оскар» Еммануель Любецкі, який знімав картини «Гравітація» і «Легенда Г'ю Гласса».

У кіно в останній раз Лоуренс можна було побачити в трилері «Червоний горобець» цієї весни. У 2019 році вона повернеться на екрани в образі Містік в науково-фантастичному екшені «Темний фенікс».

5717 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: