Перший погляд на Марго Роббі в «Одного разу в Голлівуді»

12 вересня 2018,  12:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі втілює актрису Шерон Тейт в новому творінні Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

На новій промо-фотографії драматичного трилеру «Одного разу в Голлівуді» зірка «Загону самогубців» постає в образі сумно відомої голлівудської актриси.

Життя Тейт обірвалося в серпні 1969 року, коли вона була на восьмому місяці вагітності. В її будинок у Лос-Анджелесі увірвалася банда Чарльза Менсона і по-звірячому вбила її та її друзів.

Події фільму «Одного разу в Голлівуді» будуть розвиватися навколо колишньої зірки серіального вестерну Ріка Далтона і його дублера Кліффа Бута, які безуспішно намагаються добитися успіху в Голлівуді. Їх ролі виконують Леонардо ДіКапріо та Бред Пітт.

На своєму промо-фото (див. нижче) вони виглядають не менш стильно, аніж Роббі в цьому чорно-білому міні-платті та білих чоботах.

У 2013 році ДіКапріо і Роббі зіграли в оскароносному фільмі Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл-стріт», який зробив актрису знаменитою.

Для неї це буде вже не перший досвід втілення реальної жінки на великому екрані. У минулому році вона зіграла скандальну фігуристку Тоню Гардінг в біографічній драмі «Я, Тоня», яка в результаті принесла Роббі перші номінації на престижні премії «Золотий глобус» і «Оскар».

Разом з ДіКапріо, Роббі і Піттом у наступному фільмі Тарантіно зіграють Аль Пачіно, Курт Рассел, Дакота Фаннінг, Джеймс Марсден, Тімоті Оліфант, Берт Рейнолдс і Люк Перрі.

Картина «Одного разу в Голлівуді» вийде у світовий прокат напередодні 50-ї річниці з дня вбивства Тейт, 26 липня 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату її української прем'єри.

20837 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: