Емілі Ратаковскі оголилася для реклами аромату від Paco Rabanne

11 вересня 2018,  19:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Модель і актриса Емілі Ратаковскі, відома завдяки фільмам «Загублена» та «128 ударів серця», стала обличчям нового аромату Pure XS від Paco Rabanne.

27-річна модель поділилася спокусливою промо-фотографією аромату Pure XS в Instagram, відначивши в підписі, що співпраця з модним будинком імені іспанського дизайнера Пако Рабана є для неї здійсненням мрії:

Не можу бути більш щасливою, повідомляючи, що я стала обличчям нового парфуму від @pacorabanneparfums, Pure XS для неї! @pacorabanne завжди був моїм улюбленим [дизайнером], тому стати частиною цього є моєю мрією. #PureXS

На знімку Ратаковскі позує в кріслі, обхопивши свою оголені груди руками. На ній надіта спідниця в стилі металік з минулорічної колекції бренду.

Автором фотографії виступає італійський фешн-фотограф Натаніель Голдберг, який знімав відомих акторів, моделей та інших знаменитостей для провідних журналів індустрії моди, як, наприклад, Vogue, Harper's Bazaar, Glamour, GQ та Marie Claire.

Модель відчуває себе впевнено у своєму тілі, що часто демонструє своїм підписникам в Instagram та під час інших рекламних кампаній.

На початку року Ратаковскі знялася в наряді Єви для бренду по догляду за волоссям Kérastase Paris.

Цього літа Ратаковскі представила свою колаборацію з ювелірним брендом Spinelli Kilcollin і стала обличчям джинсового одягу Replay, в промо-кампанії якого їй склав компанію футболіст Неймар.

Вона також є власницею власного бренду купальників Inamorataswim.

Нещодавно Ратаковскі можна було побачити на великих екранах України в комедії «Красуня на всю голову» з Емі Шумер та детективному трилері «Наосліп» з Наталі Домер і Едом Скрейном.

2786 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: