Валькірія підтримала Капітана Марвел

8 вересня 2018,  01:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Тесса Томпсон на радість шанувальникам висловила свою підтримку новій супергероїні MCU Капітану Марвел, яку грає Брі Ларсон.

Днями журнал Entertainment Weekly представив шикарну обкладинку з Капітаном Марвел у втіленні Ларсон, яка вийшла під девізом «Майбутнє за жінками».

Томпсон, відома завдяки ролі войовничої асгардійки Валькірії в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», ретвітнула обкладинку із захопленим коментарем та емоджі у вигляді палаючого вогню:

ТАК. Вперед, сестра. @brielarson

Фільм «Капітан Марвел» стане першим сольником Marvel Studios про жінку-супергероїню, тому є важливим етапом для всіх марвелівських героїнь.

Наступним фільмом даного кіновсесвіту про супергероїню повинен стати сольник Чорної вдови, яку з 2010 року на великому екрані грає Скарлетт Йоханссон.

Минулої осені Томпсон розкрила, що вони разом з Ларсон, Йоханссон та іншими актрисами MCU почали планувати спільний фільм про своїх супергероїнь, після чого представили цю ідею президентові Marvel Studios Кевіну Файгі, і вона його зацікавила.

Валькірія повинна була з'явитися в блокбастері «Месники: Війна нескінченності» цієї весни, але, на жаль, події фільму братів Руссо обійшлися без її участі. Тим не менш ми не втрачаємо надію побачити Валькірію і Капітана Марвел в одному кадрі в майбутніх проектах MCU.

Екшен «Капітан Марвел» прибуде в кінотеатри України 7 березня 2019 року. Після супергероїня Ларсон повернеться в блокбастері «Месники 4», чия прем'єра очікується 2 травня 2019 року.

7824 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: