Джош Бролін розповідає про Таноса в фічуретці «Месники: Війна нескінченності»

28 серпня 2018,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з найбільш багатогранних персонажів MCU оживає в новому закулісному відео блокбастера «Месники: Війна нескінченності», який вже доступний на Blu-ray.

Цієї весни в «Війні нескінченності» Джош Бролін в образі Божевільного Титана Таноса перевернув весь всесвіт Marvel і наше уявлення про суперлиходіїв. Бролін називає Таноса «дуже складним персонажем», адже «те, що він робить, з його точки зору, є дуже позитивною річчю». Продюсер Луїс Д Еспозіто додає, що Танос є «екотерористом, який хоче стерти 50% населення всесвіту, щоб врятувати решту 50%», а брати Руссо кажуть, що хотіли «розповісти історію про персонажа з внутрішнім світом, якому можна співпереживати», і дуже раді, що взяли на цю роль саме Броліна. Тут відео показує, як актор грав свого суперлиходія в костюмі для захоплення руху і як камери фіксували кожну його емоцію, включаючи мікроміміку очей, щоб Танос вийшов на екрані дуже реалістичним.

Дивіться також фічуретку «Месники: Війна нескінченності», яка показує, як знімалася епічна битва Таноса з Месниками і Вартовими Галактики.

4109 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: