Брайан Краузе возз'єднався з Холлі Марі Комбс та Харізмою Карпентер

16 серпня 2018,  20:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Зачарованих» Брайан Краузе поділився веселою фотографією зі своєї екранною дружиною Холлі Марі Комбс з конвенції Wizard World, яка відбулася в американському місті Вінстон-Сейлем на початку серпня.

Минулого тижня Краузе опублікував в Instagram новий знімок з недавньої конвенції, на якому з одного боку його обіймає Комбс, а з іншого Харізма Карпентер:

Щасливий хлопець на @wizardworld з двома надзвичайними жінками! @thehmc і #ХарізмоюКарпентер. Я #ЛюдинаМорськийКоник

Комбс і Краузе грали в культовому фентезійному серіалі «Зачаровані», який на українському телебаченні виходив як «Всі жінки – відьми», з першого по останній сезон, і за цей час їхні персонажі — добра відьма Пайпер Галлівел та ангел-охоронець Лео Вайатт — одружилися і народили трьох дітей, а також неодноразово рятували світ від демонів.

Карпентер, яка більш відома за роллю Корделії Чейз в інших серіалах жанру фентезі «Баффі» та «Ангел», з'явилася в трьох серіях 7 сезону «Зачарованих», де втілила демонічну провидицю Кіру, яка хотіла стати людиною.

Цієї осені канал The CW представить свій перезапуск серіалу «Зачаровані» з новим тріо сестер-відьом, чий трейлер дивіться тут.

21487 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: