Нік Ф'юрі і Марія Гілл повернуться в сиквелі «Людини-павука»

13 серпня 2018,  12:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому» приєдналися ветерани франшизи Семюел Л. Джексон і Кобі Смолдерс.

Сайт Vulture пише, що Нік Ф'юрі та Марія Гілл повернуться в сиквелі фільму «Людина-павук: Повернення додому», чиї події будуть відбуватися після «Месників 4».

Передбачається, що Ф'юрі стане новим ментором Пітера Паркера замість Тоні Старка (Роберт Дауні мол.).

В останній раз ми бачили агентів Ф'юрі та Гілл у втіленні Джексона і Смолдерс в сцені після титрів блокбастера «Месники: Війна нескінченності». Вони опинилися в числі тих, хто був стертий з лиця всесвіту, після того як Танос (Джош Бролін) клацнув пальцями в Рукавичці нескінченності, але перед цим Ф'юрі встиг відправити сигнал лиха Капітану Марвел (Брі Ларсон).

В образі літаючого на павутині супергероя у фільмі «Людина-павук: Далеко від дому» повертається Том Голланд. Нижче ви можете побачити його в першому закулісному відео зі зйомок сиквела, де актор постає в костюмі Людини-павука.

Разом з ним знову зіграють своїх персонажів Майкл Кітон, Зендея, Маріса ТомейДжейкоб Баталон і Тоні Револорі.

Джейк Джилленхол втілить суперлиходія Містеріо.

В українські кінотеатри супергеройський екшен «Людина-павук: Далеко від дому», яким займається режисер Джон Воттс,  прибуде 4 липня 2019 року.

5442 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: