Другий офіційний постер «Бамблбі»

7 серпня 2018,  18:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жовтий автобот та Гейлі Стайнфелд позують на тлі зоряного неба на новому постері науково-фантастичного бойовика «Бамблбі».

«У кожної пригоди є свій початок.»

Приквел «Трансформерів» відправить глядачів в 1987 рік, де знаменитий автобот Бамблбі, який був скалічений після битви та ховається на звалищі в невеликому каліфорнійському містечку, познайомиться з дівчиною на ім'я Чарлі, яка стане йому справжнім другом.

Роль Чарлі виконує Стайнфелд, яка на другому офіційному постері фільму зображена в компанії Бамблбі на тлі зоряного неба та вогнів свого рідного міста.

На конвенції Comic-Con в липні був представлений спеціальний арт-постер «Бамблбі», де автобот показаний у формі робота і у формі машини Фольксваген Жук, на яку він перетворюється, щоб не виділятися в людському світі.

Разом з Стайнфелд в цьому приквелі/спин-оффі франшизи Майкла Бея зіграють Джон Сіна, Памела Адлон, Кеннет Чої, Джон Ортіс, Хорхе Лендеборг мол. та Марчелла Браджіо.

За кермом проекту знаходиться режисер Тревіс Найт. Бей, який зняв всі 5 частин «Трансформерів», виступає продюсером фільму разом зі Стівеном Спілбергом.

Дивіться український тизер-трейлер «Бамблбі», де показана зустріч автобота з Чарлі та новий трансформер.

В український прокат екшен «Бамблбі» вийде в кінці року, 20 грудня, в один день з супергеройським фільмом «Аквамен» і мультфільмом «Людина-павук: Навколо всесвіту».

1949 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: