Том Голланд з'явився в супергеройському костюмі в відео зі зйомок «Людини-павука 2»

7 серпня 2018,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому» вже стартували, і його зірка Том Голланд поділився першим відео зі знімального майданчика.

У відео, яке актор опублікував у своєму Instagram на минулому тижні, Голланд повідомляє про конкурс на підтримку благодійної організації The Brothers Trust, де призом є подорож на зйомки його сольного сиквелу.

Виконавець ролі Людини-павука постає тут у своєму супергеройському костюмі, який видно не повністю, проте зовні він більше нагадує костюм з супергеройської картини «Людина-павук: Повернення додому», а не той космічний костюм з блокбастера «Месники: Війна нескінченності». Хоча це все ще можуть виправити спецефекти.

Разом з Голландом в сиквелі повернуться Зендея, Майкл Кітон, Маріса Томей, Джейкоб Баталон і Тоні Револори.

Суперлиходія Містеріо втілить Джейк Джилленхол.

Сюжет нового екшену про Людину-павука тримається в таємниці, оскільки його події будуть відбуватися після подій «Месників 4».

Що ви думаєте з приводу костюма Пітера Паркера? Чи буде в сиквелі той самий костюм з інтерфейсом по імені Карен? Залишайте свої припущення в коментарях.

До прем'єри фільму «Людина-павук: Далеко від дому», режисером якого виступає Джон Воттс, залишилося менше року вона відбудеться в липні 2019.

7910 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: