Новий постер «Фантастичних звірів 2» показав сім'ю Ніколаса Фламеля

29 липня 2018,  00:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій постер фентезійної картини «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» показує легендарного алхіміка Ніколаса Фламеля, який є давнім другом Дамблдора.

«Хто змінить майбутнє?»

У центрі нового постера з інтригуючим питанням і величезним знаком Дарів Смерті на задньому плані возз'єдналася четвірка друзів Ньют (Едді Редмейн), Тіна (Кетрін Вотерстон), Якоб (Ден Фоглер) та Квіні (Елісон Судол). Поруч з ними стоять Лета Лестранж (Зої Кравіц) і Тесей Скамандер (Каллум Тернер).

Ліворуч від основних героїв зображено темного чаклуна Гелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), а поруч з ним позують його послідовниця Вінда Розьє (Поппі Корбі-Туч), мисливець за головами Гріммсон (Інгвар Еггерт Сигюрдссон) та американський чарівник Абернеті (Кевін Гатрі), з яким ми вже зустрічалися в МАКОСША в першому фільмі.

Праворуч знаходяться Альбус Дамблдор (Джуд Лоу), чарівник Юсуф Кама (Вільям Наділам) та Креденцій (Езра Міллер) із загадковою Маледікт (Клаудія Кім).

Перед ними на стільці сидить алхімік Ніколас Фламель (Бронтіс Ходоровскі), якому вже понад 600 років, а поруч стоїть його дружина Перенель. Алхімік прославився на весь магічний світ завдяки тому, що створив Філософський камінь, який дає еліксир життя. У першому «Гаррі Поттері» його намагався викрасти Волдеморт, щоб повністю воскреснути.

Побачити Фламеля можна у новому українському трейлері «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», який був показаний на Comic-Con.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму та розглянути постер і його персонажів ближче.

Українська прем'єра фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» відбудеться цієї осені, 15 листопада.

7039 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: