Український постер «Лускунчик і чотири королівства»

28 липня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова діснеївська героїня позує на тлі чарівного замку на офіційному українському постері сімейного фентезі «Лускунчик і чотири королівства».

«Відкрий таємницю.»

Фільм «Лускунчик і чотири королівства», заснований на казці Е.Т.А. Гофмана і балеті Петра Ілліча Чайковського, розповість про чарівні пригоди дівчинки Клари. Вона бажає знайти унікальний ключ від коробки, в якій знаходиться безцінний подарунок від її покійної матері. Золота нитка на щорічній різдвяній вечірці у її хрещеного батька Дроссельмейєра нарешті приводить її до ключа, який раптом зникає в загадковий паралельний світ. Там Клара знайомиться з солдатом по імені Філліп, бандою мишей і королівськими особами, які керують трьома світами: Країною снігів, Країною квітів та Країною солодощів. Клара і Філліп повинні відправитися в четверте королівство, щоб повернути ключ, битися зі злодійкою Матусею Жигонь і самим Мишачим королем та відновити гармонію у цьому світі.

Роль Клари виконує Маккензі Фой. Допомагати їй в образі солдата Філліпа буде Джейден Фовора-Найт.

Дроссельмейєром стане Морган Фріман, Хелен Міррен зіграє Машашу Жигонь, а в Мишачого короля перевтілиться Чарльз Райлі.

У фільмі також з'являться Кіра Найтлі, Меттью Макфедієн, Еухеніо Дербес, Міранда Гарт, Джек Вайтхолл і Річард Е. Грант.

Дивіться український тизер-трейлер «Лускунчик і чотири королівства», який був представлений ще в минулому році, так що незабаром має вийти новий трейлер.

В українські кінотеатри казка «Лускунчик і чотири королівства», яку зняв Лассе Галльстрем, прибуде восени, 1 листопада.

3999 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: