Фічуретка «Темні уми» пояснює суперсили персонажів

21 липня 2018,  02:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події науково-фантастичного екшену Дженніфер Ю «Темні уми» будуть відбуватися у світі, де діти мають суперздібності різних рівнів.

«Темні уми» є екранізацією книги Александри Бракен, в якій більшість дітей загинуло через жахливу епідемію, а ті, що вижили — отримали суперздібності. Уряд закриває їх у спеціальних таборах, побоюючись їх сил, але 16-річній Рубі вдається втекти, і вона приєднується до групи таких же дітей-втікачів, як і вона. Разом вони вирішують почати революцію, щоб побудувати своє майбутнє.

Актори Амандла Стенберг (Рубі), Гарріс Дікінсон (Ліам) та Мія Чех (Зу) пояснюють в даній фічуретці, що в цьому антиутопічному світі дітей з надздібностями ділять на декілька категорій:

  • зелені є дуже розумними,
  • сині мають телекінетичні здібності,
  • золоті маніпулюють електрикою,
  • червоні є найбільш руйнівними,
  • помаранчеві вміють контролювати розум інших людей.

Головна героїня Рубі відноситься до останніх і демонструє свою силу в даному відео. Ліам є телекінетиком, а Зу управляє електрикою. Їх четвертим другом буде Чабс (Скайлан Брукс), який відноситься до категорії зелених.

Компанію юним акторам в цій історії складуть зірка серіалу «Це ми» Менді Мур та зірка «Гри престолів» Гвендолін Крісті. Згідно з фічуреткою, перша буде допомагати дітям, а друга — намагатися їх убити, але добре, що на неї діють сили Рубі.

Дивіться також другий трейлер фантастики «Темні уми».

Клікайте на постер нижче, щоб перейти в галерею фільму і побачити його інші постери і кадри.

В кінотеатри України «Темні уми» прибудуть 2 серпня.

4270 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: