Семюел Л. Джексон похвалився футболкою з Капітаном Марвел у шоломі

7 липня 2018,  23:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Семюел Л. Джексон показав свою нову футболку з зображенням супергероїні Капітан Марвел, яка натякає, що вона може отримати шолом.

Виконавець ролі Ніка Ф'юрі в фільмах MCU, який повернеться у цьому образі в супергеройському екшені «Капітан Марвел», поділився в Instagram селфі у футболці з супергероїнею Брі Ларсон:

Нове свіже від команди спецефектів! #таносукришка #вонаготова

На арті, що прикрасив футболку, Керол Денверс, також відома як Капітан Марвел, постає у своєму знаменитому червоно-синьому костюмі й у червоній масці з ірокезом зі свого світлого волосся, що розвивається на вітрі.

Закулісні фотографії вже показали нам супергероїню у втіленні Ларсон в зеленому костюмі, але концепт-арт фільму обіцяє, що Капітан Марвел все-таки з'явиться на екрані і в червоно-синьому костюмі з зіркою на грудях, як на футболці Джексона.

Що ж стосується шолома, то тут ми поки що можемо тільки припускати, але цілком імовірно, що він буде додаватися до костюма. Як у випадку Капітана Америка (Кріс Еванс). Правда їх шоломи схожі?

У супергеройському сольнику про становлення наймогутнішої супергероїні MCU, який знімають режисери Анна Боден і Райан Флек, також зіграють Джуд Лоу, Лі Пейс, Джемма Чан, Бен Мендельсон, Аннетт Бенінг, МакКенна Грейс і Кларк Грегг,

Українська прем'єра «Капітана Марвел», чиї події будуть розвиватися в 1990-х, відбудеться 7 березня 2019 року.

4477 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: