Джош Гад нагадує Джокера на перших закулісних фото «Артеміса Фаула»

6 липня 2018,  01:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В майбутньому фентезі «Артеміс Фаул» Джош Гад втілює гнома-клептомана, чий грим на нових закулісних знімках нагадує грим Джокера.

«Артеміс Фаул» буде екранізацією серії романів Йона Колфера, які розповідають про 12-річного генія кримінального світу Артеміса Фаула II. Він викрадає ельфійку Елфі Малой із спецзагону ЛеППРКОН та вимагає за неї викуп у чарівного народу, щоб профінансувати пошуки свого зниклого батька.

Гаду в цій історії дісталася роль гнома-клептомана Мульча Ритвінга, який живе під землею і полює на різні цінні реліквії. Щоб пробратися навіть у саме захищене місце, він риє під поверхнею тунелі, на великій швидкості поїдаючи землю і моментально викидаючи її з протилежного боку.

Навесні актор поділився в Instagram тизером свого фентезійного персонажа, написавши поруч:

Для створення Мульча Ритвінга потрібно багато годин і багато талановитих рук. Я хотів би показати вам, що з іншого боку цього обличчя. Вже скоро. А поки ми всі викладаємося по повній, щоб #АртемісФаул був вартий [вашого] очікування.

А після Гад опублікував селфі вже всього обличчя з залишками гриму, де він схожий на суперлиходія Джокера, з його знаменитою цитатою:

Чому такий серйозний?

Головну роль в екранізації романів Колфера виконає новачок Фердіа Шоу.

Також у фільмі зіграють Джуді Денч, Нонсо Анозі, Міранда Рейсон, Лара МакДоннел, Нікеш Пател і Тамара Смарт.

Світова прем'єра «Артеміса Фаула», режисером якого є Кеннет Брана, відбудеться у серпні 2019 року.

2654 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: