Джуд Лоу і Джон Малкович об'єднаються в сиквелі «Молодого Папи»

6 липня 2018,  00:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO готує продовження своєї хітової драми «Молодий Папа», в якому повернеться Джуд Лоу.

Лоу, який втілив в міні-серіалі «Молодий Папа» Ленні Белардо, першого американського Папу римського Пія XIII, повернеться в його продовженні «Новий Папа» («The New Pope»), повідомляє Deadline.

На цей раз у нього буде другорядна роль, а головного героя зіграє дворазовий номінант на премію «Оскар» Джон Малкович.

Режисером нового міні-серіалу буде творець «Молодого Папи» Паоло Соррентіно. Сценарії разом з ним писали Умберто Контарелло і Стефано Бісес.

Вони поки тримають в секреті, кого саме в нових серіях зіграють Лоу і Малкович.

У фіналі «Молодого Папи» Ленні сильно скрутило від болю, а перед його поглядом у хмарах з'явилося видіння Діви Марії, що натякнуло на смерть персонажа, але вона не була встановлена остаточно. Так що є вірогідність, що ми знову побачимо Лоу саме в цьому образі, тільки навряд чи він затримається надовго, адже назва продовження говорить про те, що має бути новий Папа, а нового понтифіка обирають тільки після смерті попереднього.

В кінці року Лоу постане в образі молодого Албуса Дамблдора у фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», а після він зіграє в супергеройському екшені «Капітан Марвел» з Брі Ларсон.

Малковича скоро можна буде побачити в бойовику «22 милі» з Марком Волбергом і Лорен Кохен, який вийде в український прокат у серпні. А ще через кілька місяців він втілить детектива Еркюля Пуаро в серіалі «The ABC Murders».

Зйомки «Нового Папи» почнуться в Італії в листопаді. Дати прем'єри у серіалу поки немає, але вона очікується у 2019 році.

2050 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: