Трейлер «Аквамена» покажуть на Comic-Con

5 липня 2018,  20:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джеймс Ван підтвердив, що світова прем'єра дебютного трейлера його супергеройського фільму «Аквамен» відбудеться на конвенції San Diego Comic-Con.

Ван повідомив про те, що трейлер «Аквамена» буде представлений широкій аудиторії під час Comic-Con, поділившись в Твіттері новим логотипом фільму:

Comic-Con буде божевільним!! Ось новий гліф/лого. Тільки що був незаконно вивезений з Атлантиди! (Вкрадений з пряжки ременя короля Орма.)

Новий логотип кардинально відрізняється від попереднього знака Аквамена. Він зроблений у біло-блакитних тонах і більше нагадує лід, ніж океан. Що ви думаєте з приводу нового лого? Пишіть в коментарях.

Сира версія тизер-трейлера «Аквамена» була показана навесні на конвенції CinemaCon, але вона так і не була опублікована в мережі.

Так що ми з нетерпінням чекаємо на дебют трейлера на Comic-Con, який буде проходити в Сан-Дієго з 19 по 22 липня, після чого він точно буде представлений на офіційних каналах DC і Warner Bros. в Інтернеті.

Українська прем'єра «Аквамена», де зіграють Джейсон Момоа, Ембер Герд, Ніколь Кідман, Патрік Вілсон, Віллем Дефо, Дольф Лундгрен і Яхья Абдул-Матін II, відбудеться 20 грудня.

2844 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: