Том Круз стане наставником Майлза Теллера в «Кращому стрільці 2»

5 липня 2018,  16:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносної картини «Одержимість» Майлз Теллер буде вчитися літати, як ас, у фільмі «Кращий стрілець 2».

Теллер зіграє сина Гусака і нового протеже Меверіка в продовженні класики Тома Круза 1989 року «Кращий стрілець», пише журнал Variety.

31-річний актор підтвердив свою участь в сиквелі, процитувавши в Твіттері знамениту фразу з фільму:

Я відчуваю жагу... [жагу швидкості].

На цю роль також пробувалися Глен ПавеллПриховані фігури», «Королеви крику») та Ніколас ГолтЛюди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Шалений Макс: Дорога гніву»).

Разом з новиною про кастинг Теллера також було офіційно підтверджено, що Вел Кілмер повернеться у «Кращому стрільці 2» в ролі Айсмена.

Події сиквела, який знімає режисер «Світу забуття» Джозеф Косинскі, будуть розвиватися в світі дронних технологій і винищувачів п'ятого покоління, а його історія буде досліджувати еру повітряних боїв.

В минулому році Теллер зіграв солдата у військовій драмі «Відважні» й пожежника в біографічній драмі «Вогнеборці». Серед його майбутніх проектів значаться серіал «Занадто старий, щоб померти молодим» та мультфільм «Ковчег і мурахоїд».

Перший погляд на Круза в образі Меверіка в «Кращому стрільці 2», представлений на честь початку зйомок в останній день весни, ви знайдете нижче.

Прем'єра фільму відбудеться через рік, 11 липня 2019.

1955 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: