У мережу потрапила ймовірна назва «Месників 4»

1 липня 2018,  00:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оператор очікуваного блокбастера «Месники 4» імовірно згадав в Інтернеті, що офіційно фільм буде називатися «Месники: Кінець гри» («Avengers: End Game»).

Сайт Omega Underground можливо виявив справжню назву «Месників 4» на сайті оператора Трента Опалока який працював разом з режисерами Ентоні і Джо Руссо над фільмами MCU «Перший месник: Інша війна», «Перший месник: Протистояння» і «Месники: Війна нескінченності».

Назву «Месники: Кінець гри» було знайдено на сторінці проектів Опалока, але після того як воно стало сенсацією Інтернету, оператор змінив його на «Месники 4», і тепер єдиним підтвердженням того, що назва просочилася в мережу, є цей скрін.

Цікаво, що в порівнянні із скріном з Omega Underground Опалок змінив не лише назву «Месники: Кінець гри» на «Месники 4», але і для чогось додав цифру 3 в заголовок «Месники: Війна нескінченності», де її раніше не було. Так що ставтеся до цього розкриття з часткою сумніву, оскільки вона може виявитися фейком.

Компанія Marvel Studios поки не підтвердила і не спростувала дану назву, що було б дуже до речі, оскільки тягнути інтригу далі не має сенсу.

Що ви думаєте з приводу назви «Месники: Кінець гри»? Вона може виявитися справжньою? Пишіть свої припущення в коментарях.

Прем'єра «Месників 4» (поки будемо називати їх офіційно так), де марвелівські супергерої продовжать війну з Таносом, відбудеться 2 травня 2019 року.

3268 

1 коментар

Firefighter

1 липня 2018, 22:30

Вряд ли это будет официальным названием. Скорее всего оператор совершил ошибку и постарался быстро ее исправить.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: