Софі Тернер пояснила своє тату на честь завершення «Гри престолів»

30 червня 2018,  03:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове татуювання актриси Софі Тернер, відомої завдяки ролі Санси Старк фентезі «Гра престолів», породила безліч спекуляцій з боку шанувальників щодо фіналу серіала.

«Гра престолів» завершиться наступного року, і в пам'ять про серіал і ролі, які змінили її життя, Тернер зробила під лівим ліктем татуювання у вигляді лютововка, герба дому Старків, під яким написано:

Зграя виживе.

Ці слова є частиною знаменитої фрази її екранного батька Неда Старка, якого зіграв Шон Бін, що була сказана в якості настанови для його дітей, щоб вони, Старки, завжди трималися разом:

Коли сніга падають і білі вітри дмуть, самотній вовк загине, але зграя виживе.

Таке татуювання було цілком логічним для члена клану Старків, але шанувальники з нетерпінням очікують фінальних серій, одразу почали висувати теорії про те, що фраза під ліктем Тернер має пряме відношення до фіналу «Гри престолів» і є великим спойлером про те, що всі Старки виживуть і хтось з них займе Залізний трон.

Під час інтерв'ю на «Дуже пізньому шоу» актриса відкинула ці припущення, пояснила татуювання так:

Це просто цитата з останнього сезону. Всі думають, що зграя дійсно виживе, але це просто мораль, по якій я хочу жити.

Для Тернер це вже друге тату, пов'язане з «Грою престолів». У 2016 році вона разом з Мейсі Вільямс, яка втілює її екранну сестру Ар'ю Старк, витатуювала на руці дату 07.08.09, день, коли вони обидві дізналися, що отримали ролі в «Грі престолів».

Нещодавно про свої плани увічнити спогади про серіал на своєму тілі повідомила Емілія Кларк, виконавиця ролі королеви Дейнеріс. Вона збирається зробити собі невеликого відлітаючого дракона на зап'ясті.

Заключні серії «Гри престолів» вийдуть на екрани навесні 2019 року.

7488 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: