Робін з серіалу «Титани» отримав костюм у стилі «Готема»

29 червня 2018,  01:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові промо-фотографії фантастичного серіалу «Титани», заснованого на коміксах DC, розкривають темний костюм супергероя Робіна.

Головним героєм нового супергеройського серіалу «Титани» буде Дік Грейсон, також відомий як перший Робін, помічник Бетмена. Він очолить команду юних супергероїв, щоб боротися зі злом і іншими небезпеками, що загрожують їх місту.

Втілить його австралійський актор Брентон Твейтс, відомий по ролі Генрі Тернера в диснеївському фентезі «Пірати Карибського моря: Помста Салазара».

Новий костюм Робіна, який ви можете розглянути на промо-фото нижче, більше відповідає духу похмурих всесвітів «Готема» і «Хранителів», ніж всесвіту телеканалу The CW, де в останні роки прописалися багато супергероїв з коміксів DC.

Ліворуч на грудях у персонажа красується буква «Р» на честь Робіна, але згідно опису серіалу, після того як пішов від Бетмена, він вирішить залишити минуле в минулому і стане називати себе Найтвінгом.

Творцями «Титанів» виступають Грег Берланті, Джефф Джонс і Аківа Голдсман. Берланті і Джонс разом придумували серіал «Флеш», а Голдсман відомий завдяки роботі над стрічками «Я — легенда», «Хенкок» і «Король Артур: Легенда меча».

Прем'єра «Титанів», де разом з Твейтсом зіграють Мінка Келлі, Алан Ричсон і Райан Поттер, відбудеться пізніше цього року.

12159 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: