Мішель Пфайффер з'явиться в «Месниках 4»

21 червня 2018,  02:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У подіях супергеройського фільму «Месники 4» візьмуть участь обидві Оси кіновсесвіту Marvel: Еванджелін Ліллі і Мішель Пфайффер.

Пфайффер тільки належить дебютувати на великому екрані в образі Джанет ван Дайн у супергеройському екшені «Людина-мураха та Оса» наступного місяця, як вже стало відомо, що вона підписалася на кілька фільмів MCU і після повернеться у «Месниках 4».

Джанет є матір'ю Хоуп (Еванджелін Лілі) і дружиною Хенка Піма (Майкл Дуглас), яка багато років тому була першою Осою. Під час невдалої місії вона пропала в субатомному просторі, і в сіквелі «Людини-мурахи» Джанет нарешті повернеться в наш світ і возз'єднається зі своєю сім'єю.

Поки трейлери «Людини-мурахи та Оси» не показують супергероїню Пфайффер, зате вона отримала свій персональний постер, на якому постала в костюмі Оси.

Разом з Пфайффер і Лілі, яка на початку року повідомила, що у її Оси буде скромна роль у «Месниках 4», в продовженні війни Месників і Вартових Галактики з Таносом (Джош Бролін) повернеться Пол Радд в образі Людини-мурахи.

Сюжет і назву «Месників 4», як і раніше тримаються в секреті, але Marvel Studios мають розкрити їх вже незабаром, адже блокбастер «Месники: Війна нескінченності» знаходиться у прокаті майже два місяці, і його вже переглянули всі, хто хотів, причому кілька разів.

Сцена після титрів «Війни нескінченності» повідомила, що в наступному груповому фільм MCU також візьме участь Капітан Марвел (Брі Ларсон), чий сольник вийде на екрани в березні 2019 року.

Так що разом з оригінальною Осою у втіленні Пфайффер і нової Осою у втіленні Лілі це буде на три супергероїні більше, ніж ми маємо зараз.

В український прокат «Людина-мураха і Оса» прибуде 5 липня. Прем'єра «Месників 4» очікується 2 травня 2019 року.

10805 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: