Нові трейлер та постери документального фільму «Вітні» про Вітні Г'юстон

9 червня 2018,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вітні Г'юстон виконує свої хіти «I Wanna Dance With Somebody» та «I Have Nothing» у новому трейлері документальної картини «Вітні», яка виходить у світовий прокат цього літа.

«Голос. Музика. Правда.»

Кінокартина «Вітні» представить глибокий погляд на життя і музику співачки Вітні Г'юстон.

Фільм за допомогою архівних відео та інтерв'ю з рідними і близькими покійної артистки, а також з нею самою розповість про початок її музичної кар'єри, про її стосунки з матір'ю Сіссі Г'юстон, про її найкращу подругу Робін Кроуфорд та про трагічний шлюб голлівудської зірки з репером Боббі Брауном. Від шлюбу з Брауном Г'юстон народила дочку Боббі Крістіну Браун, яка пішла з життя у 2015 році, через три роки після смерті своєї матері.

Також у документальному фільмі будуть говорити про наркозалежність співачки, яка і призвела до її передчасної смерті, і про спадщину, яку Г'юстон залишила після себе.

Режисером «Вітні» виступає шотландський кінематографіст Кевін МакДональд, який отримав «Оскар» за документальний фільм «Одного разу у вересні». Іншими його відомими роботами є оскароносний байопік «Останній король Шотландії» і кримінальна драма «Велика гра».

Світова прем'єра фільму про Г'юстон відбулася у травні в рамках 71-го Каннського кінофестивалю, де він був тепло зустрінутий публікою і згодом отримав 82% позитивних рецензій від критиків на сайті Rotten Tomatoes.

Сьогодні, 9 червня, картину «Вітні» покажуть на Сіднейському кінофестивалі, а в європейські кінотеатри вона прибуде у липні.

1979 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: