Лінда Картер збирається об'єднатися з Галь Гадот у «Диво-жінці 2»

19 квітня 2018,  02:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Диво-жінка» Лінда Картер веде переговори з приводу своєї появи в супергеройському екшені «Диво-жінка 2».

В інтерв'ю на американському шоу Today 66-річна актриса розкрила, що говорила з режисером «Диво-жінки» Петті Дженкінс про свою участь у сіквелі:

Все залежить від Петті Дженкінс, я говорила з нею про це. Вона натякнула мені щодо [моєї появи], і думаю, що це в руках студії Warner Bros., чи готові вони витратити гроші.

Чи буде у Картер камео, або роль побільше, доки не повідомляється.

В образі Диво-жінки у повнометражному сіквелі повернеться Галь Гадот, а компанію їй складуть Крістен Віг, яка втілить супер лиходійку Гепарду, та Педро Паскаль, чия роль не розголошується.

Картер прославилася у 1970-х завдяки втіленню супергероїні Диво-жінки в однойменному серіалі, який до минулого року був найвідомішою екранізацією коміксів про Діану Прінс.

На початку квітня актриса отримала іменну зірку на Алеї слави у Голлівуді за свій внесок у телебачення. На церемонії відкриття її зірки була присутня Дженкінс, так що сподіваємося, що вони все-таки домовляться, і Картер з'явиться у «Диво-жінці 2».

Ви б хотіли побачити двох Диво-жінок в одному кадрі на великому екрані?

Прем'єра «Диво-жінки 2», чиї події будуть відбуватимуться в 1980-х роках у період Холодної війни, відбудеться 31 жовтня 2019 року.

3080 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: