П'ять нових постерів з супергероями блокбастера «Месники: Війна нескінченності»

27 березня 2018,  01:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios представила п'ятірку різнокольорових постерів супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності», які розподілили 23 супергероя по групах.

Офіційний синопсис блокбастера «Месники: Війна нескінченності», до чиєї прем'єри залишився 1 місяць:

Поки Месники і їх союзники продовжують захищати світ від загроз, які не по зубах кожному з них окремо, нова небезпека виходить з космічної тіні — Танос. Метою деспота, чия погана слава охоплює кілька галактик, є зібрати шість Каменів Нескінченності, артефактів неймовірної сили, щоб використати їх для поневолення всієї реальності. Все, за що боролися Месники, вело до цього моменту — доля Землі і його існування ніколи ще не були настільки невизначеними.

Червоний постер «Месників: Війна нескінченності» говорить про возз'єднання Залізної людини (Роберт Дауні мjл. з Людиною-павуком (Том Uолланд), а також про їх знайомство з магами Доктором Стренджем (Бенедикт Камбербетч і Вонгом (Бенедикт Вонг).

Фіолетовий постер присвячений Тору (Кріс Uемсворт) і Вартовим Галактики в особі Зіркового лицаря (Кріс Претт), Гамори (Зої Салдана), Дракса (Дейв Батіста), Ракети (Бредлі Купер) і Грута (Він Дизель), які будуть разом подорожували по космосу, поки не прибудуть на Землю, щоб допомогти Месникам у битві проти Таноса.

Зелений постер показує Чорну вдову (Скарлетт Йоханссон) разом з її улюбленим зеленим монстром Халком (Марк Руффало), які відправляються у Ваканду до Чорної пантери Чедвік Боузман і Окойе (Данай Гуріра).

На синьому постері зображені Стів Роджерс (Кріс Еванс), Бакі (Себастьян Стен) і Шурі (Летішиа Райт), яка допомогла Бакі зцілитися від промивання мізків, а також інопланетянки Небула (Карен Гіллан) і Мантіс (Пом Клемент'єфф).

На чолі жовтого постера, пофарбованого на честь Каменя Розуму, знаходяться Червона відьма (Елізабет Олсен) і Віжен (Пол Беттані), а компанію їм складають Сокіл (Ентоні Макі) і Бойова машина (Дон Чідл).

Таноса грає Джош Бролін. Його ви можете побачити на новому постері разом з Рукавичкою Нескінченності, що підноситься над усіма цими героями.

Який з нових постерів вам подобається найбільше і який з цих альянсів ви чекаєте побачити з найбільшим нетерпінням? Пишіть в коментарях.

Другий дубльований трейлер фільму «Месники: Війна нескінченності», де возз'єднуються і зустрічаються ці супергерої, дивіться нижче.

В українські кінотеатри вся ця величезна компанія увірветься 26 квітня.

8667 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: