У Києві знімається комедія «Зустріч однокласників»

21 березня 2018,  12:26 | Новини фільмів

Якщо ви помітите на вулиці невелику, але горду знімальну групу, яка бігає то за снігом, то від нього – не сумнівайтеся, перед вами саме вони! Герої і творці фільму «Зустріч однокласників», зйомки якого недавно почалися в Києві.

Ми дуже раді, що запам'яталися глядачам по «Інфоголіку», але на цьому не збираємося зупинятися. Це буде зовсім інший фільм – трохи схожа з «Про що говорять чоловіки» та «Похмілля у Вегасі» історія кризи середнього віку і прийняття себе таким, який ти є. Зйомки проходять у Києві, області, Черкасах і триватимуть десь до травня, далі на нас чекає постпродакшн і промокампанія. Реліз попередньо плануємо на лютий 2019 року.

директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв

«Зустріч однокласників» – це повнометражний фільм, адаптація датської комедії Klassefesten, яка знімається на замовлення телеканалу НЛО TV компанією Tauras Films за участю Idea Production. В основі сюжету – історія трьох шкільних друзів (рок-музиканта, підприємця і архітектора), які зустрічаються, щоб відзначити 25-річчя випуску. Багато хто вважає, що раз доля дала шанс не бачити нікого зі своїх однокласників одразу після випускного – треба цим скористатися. Але наші герої вирішують інакше і вирушають на найважливішу вечірку в їхньому житті! У головних ролях фільму знімаються Валерій Харчишин, Андрій Бурим і Олексій Нагрудний.

Кастинг на «Зустріч» тривав понад півроку. Найскладнішим завданням було знайти відомого музиканта з акторським досвідом і харизмою ловеласа. Варіанти обговорювалися різні – від Фоззі до Олега Винника. Кастингували ми не тільки музикантів, а й акторів. Але після першої ж проби Валєри Харчишина в одній із відвертих сцен, стало зрозуміло: він – найкращий у цій справі! Одночасно із цим з’явилася ідея запросити на одну з головних ролей відомого гумориста, актора Андрія Бурима. Комедійний жанр для нього – як вода для риби, завдяки чому потік імпровізованого гумору хлинув в наш фільм. Роль третього головного героя була визначена наперед. Після вдалої роботи в «Інфоголіку» з Олексієм Нагрудним у нас склалося творче взаєморозуміння. Льоша має рідкісне для сучасного актора уміння додавати реалістичності своєму персонажу, зливатися з ним.

режисер фільму Валентин Шпаков

1781 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: