Зіркова гала-прем'єра анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила»

8 березня 2018,  20:45 | Новини фільмів

7 березня в Україні стартував прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». На честь довгоочікуваної прем'єри у київському кінотеатрі «Планета Кіно» пройшов спеціальний показ для команди мультфільму, його друзів та партнерів.  

Перед показом відбулася закрита вечірка, яка зібрала представників кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу, багато з яких взяли участь у роботі над мультфільмом: солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив), телеведучі Маша Єфросиніна, Сергій Притула та Юрій Горбунов, Заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк, лідер групи "ТНМК" Олег "Фагот" Михайлюта, співачка Джамала, актори Роман Луцький і Олег Волощенко, блогер Пупсі Кіра, співорганізатор сімейного фестивалю «Мамаслет» Аревік Арзуманова, музикант Мілош Єліч, а також телеведучі Дмитро Комаров і Катерина Осадча, співзасновниця beauty bar G.Bar Сабіна Мусіна, режисер Тоня Ноябрьова, дизайнер Лілія Пустовіт, продюсер Ігор Тарнапольський, співачка Наталія Гордієнко, засновники продюсерського центру MOZGI Entertainment Потап та Ірина Горова. Ведучим вечірки став Андрій Шабанов.

Ми сьогодні вперше подивимося мультфільм, адже до цього ми бачили лише ті його частини, які озвучили. Але так відбувається завжди і всюди, у Голлівуді у тому числі. Актори та артисти не бачать усієї картини поки працюють над нею.

ділився з журналістами Олексій Завгородній перед показом

Часом ми озвучували сцени, в яких персонажі і локації навіть не були до кінця готові! До речі, розкрию секрет. З моєю героїнею за сюжетом відбувається перевтілення. В один момент потрібно було стати дуже поганою і злою, але у мене це ніяк не виходило. Тоді я згадала кілька історій з шоу-бізнесу, і все вийшло!

підхопила Надя Дорофєєва

Я ще нічого не бачила, крім того невеликого шматочка, який сама озвучила, він зовсім маленький. Але я вирішила ставитися до цього, як до дуже класної авантюри, яка об'єднала, мені здається, рекордну кількість публічних людей в одному проекті - це дуже круто! Я взагалі в усій своїй діяльності виступаю за єднання і можливість робити щось велике разом.

розповіла Маша Єфросиніна

Мені сподобалось, що можна подуркувати, пограти. Як на мене, набагато складніше видавати себе за когось серйозного, а коли треба трохи покривлятись, підробити голос — то найцікавіше. Сьогодні я вперше побачу повністю фільм, і я очікую на повноцінну живу історію на рівні голлівудських мультфільмів.

поділився своїми очікуваннями щодо мультфільму Василь Вірастюк

Час до початку кіносеансу пройшов непомітно: зіркові селфі, фотобудки, барвисті фотозони, безліч камер, усмішок і привітань дозволили кожному відчути себе частиною великої кіноподії. Гостей пригощали тістечками від кондитерської The Cake, солодкою ватою, попкорном, аніматори в костюмах героїв мультфільму Руслана, Міли і Хом'яка Вінницького дарували діткам сувеніри та вчили танцювати разом з хореографом студії Open Art. Струнний квартет "Black Tie" виконав інструментальні версії треків з популярних мультфільмів, а також інструментальні версії центральних композицій анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» – пісню «До зірок» («Время и Стекло») і пісню «Ти любов моя» (Jamala), яка звучить у фінальних титрах. Гості заходу стали першими глядачами кліпу на нову пісню, а його прем'єра відбудеться найближчим часом. Усе це допомогло присутнім перейнятися чарівною атмосферою мультфільму.

Перед показом, гостей вітали учасники творчої команди анімаційного фільму — продюсер Єгор Олесов, режисер Олег Маламуж, сценарист Ярослав Войцешек, композитор Даріо Веро, арт-директор Крістіан Коскінен, керівник 3D виробництва Андрій Міліцький, менеджер проекту Олександра Луценко, та побажали всім приємного перегляду. Єгор Олесов привітав команду з успішним закінченням проекту і подякував усім за внесок у розвиток української анімації.

У перші ж хвилини після фінальних титрів мультфільму соціальні мережі наповнилися теплими відгуками, емоціями, подяками та фотокартками з командою проекту. Глядачі високо оцінили рівень анімації, а також похвалили авторів за глибину характерів головних героїв та динамічний сюжет.

Чудовий мультик. Я дуже пишаюся тим, що це абсолютно українське кіно: дитяче, світле, добре, гарне, професійне, якісне. Класно, що у мультфільмі звучить симфонічна музика. Це виховує не лише візуальний смак, але і музичний. Мультфільми – це частина нашої освіти, і те, що у нас з'явилося власне українське анімаційне кіно – це вау.

зазначила Джамала

Мені дуже сподобався мультфільм. Це той випадок, коли дивишся і не знаходиш нічого, що відрізняло б його від голлівудських анімаційних фільмів. Я бачила шматочки англомовної версії, і коли ти чуєш як персонажі говорять англійською мовою, відрізнити їх від диснеївських мультфільмів неможливо. Усі складові, усі компоненти гарного фільму зійшлися разом, і це гордість. Мені дуже сподобався герой Притули — він привніс туди свій діалект, жарти, фішки.

похвалила мультфільм Катерина Осадча

Сергій Притула похвалив саундтрек анімаційної стрічки:

Хороший мульт, добрий. Дуже гарно підібраний музичний супровід, все абсолютно доречно – і «Воплі Відоплясова», і Джамала. І мені здається, це перший досвід такого масового залучення українських селебреті до озвучки.

Робота Сергія Притули і його персонаж Нестор вразили Олега "Фагота" Михайлюту, який блискуче озвучив чарівника Фіна:

Мені сподобалось. Усе зроблено по фабулі, "по-голлівудськи", по усіх тих канонах, як воно і має бути зроблено з точки зору правильного сценарного плану, візуальних рішень і музики. Нестор дуже круто зроблений: і характер прописаний, і намальований, і те, як Притула його озвучив. А головним героям темпорально дуже підходять Надя и Позитив.

Разом з мамою на прем'єру прийшла блогер Пупсі Кіра, яка озвучувала одну з героїнь мультфільму, дівчинку Олесю. Співзасновниці G.Bar Сабіні Мусіній мультфільм сподобався:

Дуже смішно! Жарти відмінні, парочку я навіть записала. І така гордість, що все це наше, українське. Впевнена, ми на мультфільм ще раз десять сходимо. Кіра взагалі весь мультик сиділа і дивилась не відриваючись.

Нарешті у нашій країні з'явився справжній, хороший, вітчизняний мультик. Є сюжет, ідея, і головне, — усе це захоплює і тримає до самого кінця.

поділився Юрій Горбунов

2665 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: