Другий трейлер українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила»

22 лютого 2018,  13:10 | Новини фільмів

Проблеми столичних принцес і танцюючий Хом'як Вінницький, який танцює під хіт MONATIK`a: другий трейлер анімаційного повнометражного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» показав, що ще цікавого готують для своїх майбутніх глядачів творці стрічки.

Цього разу розповідь в трейлері піде від імені Міли (нагадаймо, що у першому трейлері своє бачення історії представив Руслан), яка змальовує тужливі будні принцеси і ділиться своїми мріями про пригоди. Міла ще не знає, що її заповітним бажанням призначено збутися, але зовсім не так, як їй того хотілося.

У першому трейлері вперше прозвучали голоси солістів гурту «Время и Стекло» – Олексія Завгороднього (Позитива) і Наді Дорофєєвої, а також телеведучих Юрія Горбунова та Сергія Притули, і лідера гурту «ТНМК» – Олега «Фагота» Михайлюти.

До виходу другого трейлера стали відомими імена й інших зірок українського шоу-бізнесу, які приєднались до команди проекту: актори «Дизель Студіо» Євген Гашенко, Єгор Крутоголов та Олександр Бережок, телеведуча Маша Єфросиніна, актор дубляжу Євген Малуха, заслужений артист України Микола Боклан, популярний блогер Пупсі Кіра, співорганізатор сімейного фестивалю «Мамаслет» Аревік Арзуманова, а також заслужені майстри спорту України – Василь Вірастюк і Олександр Усик:

Сьогодні вранці ми перенеслися в часи Київської Русі – озвучував одного з толерантних і прогресивних троєщинських бандитів в українському 3D-мультфільмі «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». Як ви гадаєте, чи бувають добрі бандити? Уже навесні відбудеться прем'єра і зможете дізнатися відповідь!

такими враженнями про процес дубляжу український боксер поділився на своїй сторінці facebook

Цього тижня до зіркової команди дубляжу приєднався популярний виконавець і мультиартист MONATIK, який озвучує одного з антагоністів картини – Голову.

Було дуже цікаво спробувати себе в тій ролі, яка є повною протилежністю мене самого. Голова, яку я озвучував, – один з найбільш неймовірних мешканців Чарівної Країни. Старий і буркотливий, схильний до застуд, через сидячий спосіб життя, він зовсім не любить живе спілкування, відаючи перевагу зомбованим або померлим співрозмовникам. Я ж, навпаки, є прихильником активного способу життя і не можу довго всидіти на одному місці. І найважливіше для мене – це живе спілкування з людьми. А нові експерименти завжди є певним викликом і я з цікавістю підійшов до цього завдання!

розкрив секрети свого перевтілення відомий український артист

 І хоча у персонажа MONATIK'а в другому трейлері немає реплік, у другій частині відеоролика звучить один з найпопулярніших треків музиканта.
 
Раніше команда проекту представила своїм майбутнім глядачам великий музичний сюрприз: 14 лютого, у День всіх закоханих, відбулась прем'єра кліпу «До зірок» – головної пісні мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». Її виконали солісти гурту «Время и Стекло», Позитив і Надя Дорофєєва, які озвучили головних героїв мультфільму, Руслана і Людмилу. Артисти виконали саундтрек українською мовою, а у відео примірили на себе нові образи.

Прем’єра анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» відбудеться 7 березня 2018 року.

2388 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: