Думка світової преси про фільм жахів «Сламбер: Лабіринти сновидінь»

26 січня 2018,  15:39 | Статті

Пропонуємо почитати опис і думку світової преси про новий фільм жахів «Сламбер: Лабіринти сновидінь», який вийде в кінотеатрах України з 8 лютого.

Еліс (Меггі К’ю) - лікар, фахівець з питань проблематики сну. Вона вивчає таке явище як кошмари. Одного разу до Еліс звертається родина Морганів, що мають великі проблеми зі сном. Щоночі з членами сім'ї відбувається щось страшне: в хлопчика Денні виникають фізичні травми, дід сімейства бачить уві сні, як випадають його зуби, а батько впадає в буйство. Спочатку Еліс намагається пояснити ці проблеми з наукової точки зору, але незабаром розуміє, що насправді людей тероризує демон.

Це повертає молоду жінку до подій кількарічної давнини, коли її молодший брат загинув через лунатизм. Після цього Еліс довгий час сама мала проблеми зі сном і, в підсумки, стала сомнологом. Еліс починає власне розслідування, намагаючись не тільки допомогти своїм пацієнтам, а й уберегти маленьку дочку Ніамей.

Думка преси:

Фільм «Сламбер: Лабіринти сновидінь» вийшов як вдале продовження франшизи «Паранормальні явища».

ReelViews

Цікавий, продуманий за сюжетом фільм. А ідея адже, хоч і не є якоюсь оригінальною, дозволяє розкрити історію достатньо змістовно та яскраво.

Hollywood Reporter

Фільм повністю поглинає у таке почуття, ніби ти учасник дійства.. Все чудово-події, декорації, світло, звук. Музика є виключно моторошною саме там, де вона повинна бути. Редактори фільму зробили чудовий монтаж. Необхідно для перегляду кожному фанату  цього жанру.

AV Club

Приємно здивувала Меггі К’ю, яка вирішила спробувати свої сили не тільки в новому для себе жанрі, а й аналогічно новому амплуа. Зіграла вона достойно і цілком впевнено вжилася в роль своєї героїні.

Entertainment Weekly

Даний фільм є дебютним для режисера Джонатана Хопкінса. Актори - маловідомі. Ще й фільм жахів. Досить дивно було, що картина вийшла в такий широкий (за мірками хоррор-фільмів) прокат. І досить успішно! Рекомендуємо до перегляду.

Сhicago Reader
2116 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: