Александр Скарсгард повернеться в 2 сезоні серіалу «Велика маленька брехня»

23 січня 2018,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Александр Скарсгард з'явиться в прийдешніх серіях серіалу «Велика маленька брехня», за роль у якому отримав «Золотий глобус».

В 1 сезоні сенсаційного серіалу «Велика маленька брехня», який продовжує збирати нагороди, Скарсгард втілив Перрі Райта, чоловіка-садиста однієї з центральних героїнь історії Селести Райт (Ніколь Кідман). Коли вона в фінальній серії пішла від нього після чергового побиття, Перрі спробував силою повернути її додому, але за Селесту заступилися подруги, і в внаслідок його зіштовхнули зі сходів, що обірвало його життя.

Але цей сюжетний поворот не завадить Перрі повернутися, повідомляє TVLine.

Передбачається, що персонаж Скарсгарда з'явиться у флешбеку, але не варто виключати можливість того, що він все-таки вижив, на що актор натякнув в інтерв'ю для People:

Я і сам не знаю, чи дійсно я помер, чи ні.

Офіційно підтверджено, що у нових серіях також повернуться Різ Візерспун (Мадлен Березня Маккензі), Зої Кравіц (Бонні Карлсон) і Лора Дерн (Рената Клейн), але канал HBO планує повернути практично всіх основних акторів 1 сезону, так що до них повинна приєднатися Шейлін Вудлі (Джейн Чапмен).

Режисером нових серій буде володарка премії «Оскар» Андреа Арнольд.

Кідман і Візерспун продовжують продюсувати проект. Також в якості виконавчого продюсера в серіалі залишився режисер 1 сезону Жан-Марк Валле.

Зйомки 2 сезону «Велика маленька брехня» мають стартувати цієї весни. Дати прем'єри у нього поки немає, але, згідно сайту IMDb, вона відбудеться в 2018-2019 роках.

2640 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: