Перший погляд на супергероїню Грім у «Чорній блискавці»

22 січня 2018,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В серіалі «Чорна блискавка» з'явиться своя супергероїня, у якій буде синьо-золотий костюм.

Сімейний трейлер супергеройського серіалу «Чорна блискавка», представлений на початку року, натякнув, що Джефферсон Пірс (Крес Вільямс) буде тут не єдиною людиною з надздібностями — його дочки Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) і Анісса (Нафіса Вільямс) успадкували від нього не тільки характер, а й супергеройські сили.

Нова промо-фотографія підтвердила, що Анісса буде розвивати свої здібності і в майбутніх серіях сама одягне супергеройський костюм, щоб боротися з Тобіасом Вейлом (Марвін «Крондон» Джонс III) і його бандою «Сотня».

В коміксах DC Анісса може створювати масивні ударні хвилі, за що отримала своє прізвисько Грім. У інтерв'ю для CBR Вільямс каже, що її героїні буде непросто прийняти свої сили:

[Її сили] є тим, що вона зберігає для себе, і полягає її [внутрішня] боротьба. Вона не знає, кому про це розповісти, не впевнена, що з нею сталося, і як про це говорити, щоб її не прийняли за божевільну. Там є момент, де ви побачите, як вона відверто говорить зі своїми батьками, розкриваючи свій секрет]. Це буде прекрасний момент.

Незважаючи на круті суперздібності Грома, актрису дуже надихає внутрішня людська сила Анісси:

Скажу вам, що вона надихає мене, оскільки я вважаю, що її сила полягає не в тому, що вона може зробити фізично. Всередині вона ніби лев. Її сила виходить зсередини, і я думаю, що це найпрекрасніша сторона Анісси. І так, вона може контролювати масу свого тіла і зупиняти кулі. Вона може усе! Ви точно повинні стежити за [серіалом], оскільки все стане ще більш захоплюючим. Так, це буде круто.

Як вам її супергеройський костюм? Залишайте свої враження у коментарях.

Друга серія «Чорної блискавки» вийде на екрани 24 січня за українським часом.

1780 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: